IT Strategi og Arkitektur

 

Når du skal have udarbejdet eller revideret din IT strategi og din IT arkitektur, så har du brug for en konsulent, der kan analysere og afrapportere helt skarpt på, hvordan virkeligheden ser ud, hvordan den bør se ud i fremtiden og hvordan vejen derhen ser ud! Det er det, jeg gør. Det produkt, som du får fra mig, er materiale, der sætter næste led i kæden i stand til at implementere forandringen både effektivt og med en robust løsning, der holder.

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvordan en ny eller opdateret IT strategi og en IT arkitektur kan hjælpe din organisation, så lad os holde et møde. Jeg er på 51 93 21 50.

7 skarpe om mit arbejde

  • Bevarer overblikket med sans for, hvor løsningen skal hen
  • Har et stort læsepensum, hvor jeg kommer gennem al tilgængelig materiale
  • Spørger ind til kernen af problemstillingen og får alle detaljer med
  • Skriver i et klart og forståeligt sprog – for alle: brugere, stakeholders, udviklere. Både på dansk og engelsk
  • Bruger min mavefornemmelse til at finde den skjulte kompleksitet. Styret af et ønske om at vide, hvordan tingene hænger sammen
  • Stor faglig viden
  • Der er altid lige en ting til, der kan undersøges, men ikke efter deadline…

Projekter og arbejde i udvalg

Energinet.dk (Fredericia) – Beskrivelse af IT strategi og arkitektur med inspiration fra Enterprise arkitektur verdenen. Brug af Gartner Inc.’s pace-layered application strategy til at lave en mere agil og samtidig mere omkostningsbevidst strategi og arkitektur på alle systemer fra de forretningskritiske systemer til standardsystemer som løn, regnskab og HR. I oplæg til IT Innovation Board lavede jeg en workshop til at klassificere eksisterende applikationer. OG den største gevinst var at skabe et rum for innovation, nemlig innovationslaget, hvor der er plads til at ‘lege’ og afprøve ideer. (2012)

Selvstændig coach – Business og life-coaching. Jeg har tillige holdt en del foredrag om personlig effektivitet, hvordan hjernen virker, osv. (2010-2012)

Multimediedesigner underviser (Odense) - Undervist studerende på multimediedesigner i programmering, metode i systemudvikling og grundlæggende projektstyring. (2009-2010)

TDC IT (Tranbjerg) – Beskrivelse af OSS (operations support system) med henblik på at kvalitetssikre løsning mod forretningens behov. Der viste sig et betragteligt gap mellem løsningsforslag og forretningens behov, så derfor fortsatte mit arbejde over i at lave bl.a. en klassisk kravspecifikation, test scenarier. Speciel ekspertise i, hvordan kabling kan og bør fungere. (2007-2008)

Se CV for fuld beskrivelse.

Share